Vizualizeaza Spot-ul Ora Pamantului 2011
Lasa Pamantul sa respire!

Howard Johnson Grand Plaza Hotel Sustine Ora Pamantului 2011!

Howard Johnson Grand Plaza Hotel se va alatura celorlalte cladiri importante si institutii emblematice ale Capitalei care, pe data de 26 Martie 2011, la ora 20:30, vor intrerupe pentru o ora luminile neesentiale functionarii pentru a trage un semnal de alarma la adresa efectelor dezvoltarii iresponsabile asupra mediului inconjurator.
Actiunile pe care hotelul le va intreprinde cu ocazia evenimentului nu se opresc aici - in intervalul orar 20.30-21.30 luminile din interiorul hotelului vor fi diminuate, in interiorul fiecarei camere de hotel va rula un mesaj in care va indemna fiecare oaspete sa actioneze si el responsabil prin stingerea luminii, stafful de la Receptie va informa oaspetii asupra mesajului actiunii.

Campania Ora Pamantului 2011 are drept scop implicarea institutiilor publice, companiilor si organizatiilor din Romania, din toate domeniile de activitate, precum si a simplilor cetateni, intr-un demers care sa aduca in atentie necesitatea unei schimbari profund pozitive in relatia cu mediul. Sambata – 26 Martie 2011, intre orele 20.30-21.30, alatura-te si tu participantilor, partenerilor si sustinatorilor Campaniei din lumea intreaga. Actiunea are loc in fiecare an la nivel mondial si isi propune sa determine trecerea la masuri ferme pentru stoparea fenomenului de incalzire globala.

Raspunde si tu