Vizualizeaza Spot-ul Ora Pamantului 2011
Lasa Pamantul sa respire!

Afise Campanie Ora Pamantului 2010

Doresti sa faci mai mult decat sa stingi lumina pentru o ora pe 27 Martie 2010?
Spune-le tuturor celor din jurul tau despre Campanie! Pe mail, pe blog, fata in fata, sau prin afise! Poti sa descarci afisele concepute pentru eveniment si sa le printezi pentru a le expune in scoala ta, in liceul tau, in facultatea ta, la locul tau de munca, sau in orasul tau, dupa caz!

Afis 1
Afis 2
Afis 3

Ele pot fi vizualizate si pe site accesand butonul “Preia afis” din partea dreapta.
Afisele pot fi printate in diferite marimi, dupa cum tu si colegii sau prietenii tai veti considera necesar si in functie de resursele disponibile. Tot pe site puteti gasi si alte resurse pe care le puteti folosi: clipuri video, spre exemplu.

Asteptam sa ne tineti la curent cu activitatile desfasurate pentru a le putea mentiona pe site! Sprijinul fiecaruia este esential.

3 raspunsuri la “Afise Campanie Ora Pamantului 2010”

  1. Roxana Cont says:

    Am sa fac treaba asta, am facut-o si anul trecut si o voi face in fiecare an. din pacate suntem putini care chiar dam atentie la poluare si la protectia mediului, anul trecut stiu ca a fost meci de fotbal, la TV, Romania - Ungaria si bine-nteles ca nu a mai interesat pe nimeni Ora Pamantului. daca un meci de fotbal e mai important decat mediul in care traim atunci, eu zic, ca ne meritam soarta. Eu fac si reclama si le impart prin cutii postale si la servici dar lumea nu prea e interesata de asta, traim intr-o tara de oameni indolenti din nefericire.

  2. ada says:

    ora pamantului!

Raspunde si tu